Mesés hírek, újdonságok

Bing nyuszi - a tanulságos mese ovisoknak

2020.12.10 22:39
Bing nyuszi - a tanulságos mese ovisoknak

A 3-4 éves gyerekek azokat a meséket szeretik, ami egy-egy hétköznapi helyzethez kötődik. Szeretik, ha a főszereplővel tudnak azonosulni. A mese cselekménye ne legyen bonyolult, hiszen a három évesek igyekszenek már megérteni a világ történéseit, az őket körülvevő helyzeteket.

A Bing nyuszi rajzfilm egy ovis korosztálynak való nagyon tanulságos mese, melyben olyan témákat dolgoznak fel, mint az öltözködés, étkezés, búcsúzás, állatok, stb.

A mese főszereplője a szeretnivaló fekete kis nyuszi, Bing, aki barátaival Sula-val, Coco-val, Charlie-val és Pandoval kedves kis kalandokba keveredik. A törétenekben szerepel még jó barátja Flop, aki a szülőt személyesíti meg, továbbá kedvenc kis játéka Hoppity.

A rövid kis epizódok egy egy valós élethelyzet köré épülnek, melyek hatására a bölcsis, ovis korosztályú gyerekek megtanulják az őket körülvevő világ szabályait. Az egyes részek végén Bing összefoglalja, hogy mi is történt, ő hogyan élte át a szituációt, illetve azt is elárulja, hogy mit tanult az esetből.

Ez a kedves kis Bing nyuszi hamar belopta a gyerekek szívébe magát.
A játékboltok, webáruházak kínálatában is gyorsan megjelentek a Binget és barátait ábrázoló ajándékok, mint például pihe-puha Bing ágynemű, takaró, párna, fürdőlepedő, étkészlet, plüss.
Szülinapi bulik hangulatát akár Binges parti kellékekkel is fel lehet dobni.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu net-plaza.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu